Tuotteet

Säännöllinen kotihoito oikeilla tuotteilla auttaa ihoasi pysymään hyvässä kunnossa ja pitää yllä kasvohoidoissa saavutettuja tuloksia. Ammattilaisen avulla saat juuri Sinun ihollesi sopivat hoitotuotteet ja meikkisävyt.
Vain parasta ihollesi!

PHYRIS

- Kaunis & hemmoteltu olo!

Inspiroiva 3-vaiheinen PHYRIS hoito-ohjelma saa ihon hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana.

Maailman johtavat kosmetiikka-alan tutkijat, dermatologit ja kokeneet kosmetiikkakemistit ovat kehittäneet PHYRIS-tuotteet, jotka valmistetaan uusimmalla teknologialla lääketeollisuudessakin käytettyjen standardien mukaisesti. Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita.

PHYRIS-kosmetologisi auttaa valitsemaan juuri Sinulle sopivat tehokkaat, toisiaan täydentävät ihonhoitotuotteet. Nauti Phyriksen ihastuttavista erikoishieronnoista ja -naamioista kosmetologisi taitavissa käsissä.
PHYRIS tuotteet
Rosa Graf

ROSA GRAF

Rosa Graf on yli 40 maassa suurta menestystä saavuttanut saksalainen ammattikosmetiikkasarja. Luonnollisen kauneuden esiin tuominen ja korostaminen on ollut Rosa Grafin visio jo vuodesta 1926 ja tätä visiota noudatetaan vielä tänäkin päivänä. Sarjasta löytyy monipuoliset erikoishoidot ja hoitolinjat kasvojen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille.

 

ARTDECO

Poimi mosaiikkirasiaan omat suosikkisi: ARTDECO tarjoaa kätevää muunneltavuutta, ja laajan valikoiman värejä trendien huipulta!

Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. ARTDECO-meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin alusta loppuun, pohjusteista viimeistelyyn!

Monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä käsien ja vartalon hoitotuotteet. Saksalaiset ARTDECO-tuotteet ovat olleet jo yli 35 vuotta alan huipulla.
ARTDECO-meikkisarja

GEHWOL

Korkealaatuiset saksalaiset GEHWOL-jalkojenhoitotuotteet.